avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... mita electorala
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

mita electorala

Ce fel de bunuri sunt considerate, drept mita electorala,avand in vedere decizia BEC nr 38 din 21-04-2008.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:38, 3 Ianuarie 2010
Se înţelege acele obiecte care au o valoare economică semnificativă, precum şi mărfuri de utilitate alimentară (alimente, băuturi alcoolice sau nealcoolice, produse din tutun) sau nealimentară (haine).

Nu sunt incadrate în această categorie materialele de propagandă electorală, precum: afişe, pliante, cărţi poştale, ilustrate, brichete, chibrituri, calendare, căni, găleţi, caiete, pixuri, şepci, tricouri, eşarfe, fulare şi alte obiecte asemănătoare, inscripţionate cu însemnele partidului politic, alianţei politice, alianţei electorale sau organizaţiei cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale care participă la alegerile pentru autorităţile administraţiei publice locale, ori cele conţinând sau reprezentând însemne ori fotografii ale candidaţilor şi a căror valoare este mai mult simbolică (insigne, ecusoane, fanioane, steguleţe şi alte obiecte asemănătoare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va convinge campania electorala? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Cat de mult conteaza campania electorala? Exista nehotarati care se uita la un spot electoral si care pot fi ridicati in duminica alegerilor de pe canapea pt. ... (vezi toată discuția)
Votul meu ContSters167247 ContSters167247 Votul MEU...doborat de sistem... -\"Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!\"- Dupa zeci de ani de asteptare, dupa ce am rabdat, dupa ce am explodat, ... (vezi toată discuția)
Articole interesante Iulian MANEA Iulian MANEA Am observat ca nu este deschisa nici o discutie pe aceasta tema, asa ca am facut-o eu. Astazi mi s-a parut interesant articolul scris in Dilema veche de ... (vezi toată discuția)