avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua tuturor. De curand mi-a venit o proprire pe ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua tuturor. De curand mi-a venit o proprire pe venituri ...

Buna ziua tuturor.
De curand mi-a venit o proprire pe venituri de la o datorie veche de prin 2017-2018 in jur de 400 de lei(greseli din trecut). Numai ca mi se pare foarte abuziva aceasta proprire in suma de aproximativ 1500 de lei... Nu as avea poate nici o remuscare daca ar fi de plata o suma oarecum mai realista.. De la 400 lei pana la 1500 lei... Mi se pare foarte exagerata.
Intrebarea mea este daca se poate face ceva in privinta acestui lucru.. O sesizare, o reclamatie etc.. Banuiesc ca nu am fost si nici nu voi fi singurul care se va confrunta cu asa ceva.
Va multumesc.
P. S: Fara nici o instintare venita acasa.!
Ultima modificare: Vineri, 12 Februarie 2021
Sandokan2115, utilizator
Cel mai recent răspuns: savysb , utilizator 12:03, 19 Februarie 2021
conteaza ce reprezinta datoria, pot fi cheltuieli de executare. Greselile din trecut trebuie sa vi le asumati.
Vedeti intai ce reprezinta diferenta si puteti contesta executarea la judecatorie.
Nu am spus ca nu mi le asum, doar ca mi se pare prea mare diferenta.Cum pot afla mai exact care sunt acrle cheltuieli de judecata, etc?
Va multumesc.

gi-jane2 a scris:

conteaza ce reprezinta datoria, pot fi cheltuieli de executare. Greselile din trecut trebuie sa vi le asumati.
Vedeti intai ce reprezinta diferenta si puteti contesta executarea la judecatorie.

de la executor.
unde v-a venit ?
Ultima modificare: Vineri, 12 Februarie 2021
gi-jane2, moderator
Ok. Multumesc frumos

gi-jane2 a scris:

de la executor

Doar la servici, acasa nu.

gi-jane2 a scris:

de la executor.
unde v-a venit ?

Alte discuții în legătură

Cesionare creanta catre o alta firma de recuperare. VatafuF VatafuF Buna ziua. Tatal meu a fost executat prin executor judecatoresc incepand din anul Octombrie 2012 pentru o datorie la o banca de 6655 lei + 1417 lei (probabil ... (vezi toată discuția)
Executare ifn Iulia Gabriela Iulia Gabriela Bună ziua! ma aflu într-o situație un pic ciudata cu un birou executor judecătoresc. în data de 3. 04. mi s-a instituit o poprire pe conturile bancare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit de la angajator notificarea de executare ... kkk31071980 kkk31071980 Buna ziua, am primit de la angajator astazi 10.02.2022 notificarea de executare silita, pentru un dosar din 2014, lipsa rovinieta CNADR. Dosarul este din ... (vezi toată discuția)