avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am lucrat la o firmă 3 luni și. mi-am făcut ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am lucrat la o firmă 3 luni și. mi-am făcut lichidarea. Eu ...

Am lucrat la o firmă 3 luni și. mi-am făcut lichidarea. Eu pe 3 luni aș avea în total 5 zile 1.75 zi pe lună. Aș vrea să imi spună cineva cam cît ar trebui să primesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:38, 12 Februarie 2021
Indemnizația de concediu de odihnă reprezintă media zilnică a drepturilor salariale din ultimele 3 luni anterioare celei în care angajatul a solicitat concediul, multiplicată cu zilele de concediu, cu excepția cazului încetării contractului individual de muncă cand perioada de calcul sunt ultimele 3 luni anterioare celei în care inceteaza c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, imi puteti spune va rog cum se calculeaza plata pt ... Maricica124 Maricica124 Buna ziua, imi puteti spune va rog cum se calculeaza plata pt zilele de concediu de odihna nefolosite? O sa inchei contractul de munca in decembrie si mai am ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii - concediu de odihna neefectuat 2015 anabogdan anabogdan Buna ziua, Am si eu o intrebare cu privire la co neefectuat in cazul incetarii contractului. eu am fost angajata la o firma din iunie anu trecut pana in ... (vezi toată discuția)
Mod de calcul pentru compensarea in bani a concediului neefectuat andradabest andradabest Buna ziua, As avea nevoie de lamuriri clare pentru urmatoarea situatie, intrucat nici la sediul ITM zonal nu am reusit sa primesc un raspuns clar. Despre ... (vezi toată discuția)