avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum sunt interpretate voturile de abținere în ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum sunt interpretate voturile de abținere în consiliu local ...

Cum sunt interpretate voturile de abținere în consiliu local pe o hotărâre care a primit 5 voturi pentru 5 voturi împotrivă și 3 abtineri
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 14:57, 16 Februarie 2021
Conform art. 139 alin. 10 din Codul Administrativ, abținerile se numără la voturile
împotrivă
În situația următoare la o hotărâre în Consiliul local:5 pentru;4 împotriva și 4 abțineri trece sau nu hotărârea?
Nu trece

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Votul intr-o sedinta de consiliu local butesteanu.florentina butesteanu.florentina Va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare. Intr-o sedinta de consiliu local s-a votat , din 11 consilieri 5 pentru, 4 impotriva si 2 abtineri. Imi ... (vezi toată discuția)
Hotarare consiliu local Dollar2009 Dollar2009 Am o nedumerire :legea spune ca o hotarare se adopta cu majoritatea consilirilor prezenti cu unele exceptii.Sunt 27 de consilieri prezenti unul pleaca din sala ... (vezi toată discuția)