avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Ce pot face in situatia in care locuiam cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Ce pot face in situatia in care locuiam cu sotul si ...

Buna ziua! Ce pot face in situatia in care locuiam cu sotul si copilul de 3 ani in apartamentul nostru, dar luat pe firma, pe firma figureaza doar sotul ca administrator, sa imi recuperez lucrurilw personale si ale copilului ? El a schimbat yala cand eram afara cu copilul si am ramas cu toate lucrurile blocate ! Mi a luat si masina care este pe numele meu si a ascuns o pt ca mi a furat cheia de rezerva! Suntem casatoriti de 3 ani, deci e proprietatea mea, care oricum e luata de mine ! Ce pot face sa intru in casa sa imi iau bunurile si actele ? El vrea in schimbul lor bani si ma santajeaza si ameninta

Alte discuții în legătură

Soțul a dispărut cu copiii minori, iar eu nu sunt lăsată să intru în domiciliul comun. ce să fac? Andos14 Andos14 Buna ziua, va rog sa ma ajutati de urgenta cu sfaturi la urmatoarea situatie: sotul meu a luat copiii de la scoala acum 2 zile si de atunci nu mai stiu nimic ... (vezi toată discuția)
Redobandirea masinii care e pe numele meu alxb421 alxb421 Buna ziua! Sunt major, am 2 locuri de munca, iar dupa o disputa cu parintii, acestia m-au dat afara din casa, in prezent locuiesc cu chirie. Problema mea ... (vezi toată discuția)
Lamuriri- fostul sot nu ma lasa sa intru in casa proprietate comuna ncristiana ncristiana Buna, am si eu urmatoarea situatie: sunt divortata de un an jumate, dupa divort am mai ramas in casa pana la o alta cearta si bataie de la fostul sot si ... (vezi toată discuția)