avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Soțul a dispărut cu copiii minori, iar eu nu sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Soțul a dispărut cu copiii minori, iar eu nu sunt lăsată să intru în domiciliul comun. Ce să fac?

Buna ziua, va rog sa ma ajutati de urgenta cu sfaturi la urmatoarea situatie: sotul meu a luat copiii de la scoala acum 2 zile si de atunci nu mai stiu nimic de ei, 2 fetite, 6 si 10 ani. Nu am putut intra nici in casa, a angajat firma de paza si a sch yalele, pe motiv ca locuinta a fost cumparata de el inainte de casatorie. Nu am intentat divort, tocmai eram in discutii amiabile. Mi-a retinut si CI si tel, mi-a blocat masina in curte cu masina lui. Politia nu face nimic, nici nu m-a ajutat sa intru in casa, de 2 zile am doar hainele cu care am plecat vineri pe mine, n-am masina nici de copii nu stiu nimic. Am depus deja 2 plangeri la Politia Voluntari. Am intrat in curte, rupand lacatul de la poarta si a venit sotul meu chemat de firma de paza si m-a bruscat si agresat si impins afara din curte. Ce sa fac? mi-a trimis mesaj ca pot veni luni sa-mi iau ceva obiecte personale.
Ultima modificare: Duminică, 1 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Andos14 , utilizator 18:10, 1 Aprilie 2018
Buna ziua,
Depuneti o sesizare scrisa, cu numar de inregistrare, la parchet.
Apo introduceti actiune de divort la instanta.
Solicitati pe cale de ordonanta presedintiala, incredintarea minorilor.
Multumesc frumos pt raspuns. Ma puteti indruma si cum sa-mi scot masina din curtea casei unde este blocata de masina sotului, tinand cont ca a pus lacat si firma de paza la poarta. Si ce sanse am ulterior sa mai fac acest lucru daca el refuza sa mi-o dea si maine imi iau si lucruri din casa, asa mi-a transmis, deci dupa aceea nu as mai avea drept sa locuiesc acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort / partaj/ bunuri proprii Andos14 Andos14 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o opinie ref la urm sit: in urma cu 5 luni nu am mai fost primita in locuinta comuna de catre sot, acesta a schimbal yalele ... (vezi toată discuția)
Cum pot folosi un bun(auto) pana la pronuntatea divortului si ralizarea partajului. cristibox cristibox Buna ziua!.Daca m-am despartit de sotia mea ,iar aceasta de a doua zi a schimbat yala la intrare in apartament ,si nu pot sa imi mai iau cateva bunuri ... (vezi toată discuția)
Cum sa-mi iau lucrurile din casa ContSters27532 ContSters27532 Ma aflu in urmatoarea situatie:Am fost agresata fizic de sot si am plecat cu copilul repede din casa fara a lua nimic,pana la partaj cum pot lua cateva lucruri ... (vezi toată discuția)