avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare sillita.Buna ziua, Vreau sa contest un titlu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare sillita.Buna ziua, Vreau sa contest un titlu executoriu cu privire la ...

Buna ziua,

Vreau sa contest un titlu executoriu cu privire la o taxa de salubritate emis de o unitate administrativ teritoriala, o comuna, pentru suma de 346 lei.
As vrea sa stiu daca in cererea de contestare la executare silita la parat trebuie specificat ""UAT prin primar" sau doar specific UAT si denumirea comunei urmata de adresa acesteia.La cererea pe care vreau sa o introduc la instanta la care este arondata comuna,eu avand domiciliul in municipiul resedinta de judet, am calculat o taxa de timbru in valoare de 27.68lei.
Puteti sa-mi confirmati daca acest demers si calculul taxei este corect?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Utta , utilizator 16:32, 13 Februarie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa habitat, somatie de plata buna ziua. mama, care are domiciliul permanent in bucurești, ... a13 a13 Buna ziua. Mama, care are domiciliul permanent in București, a primit de la poștaș un plic recomdant trimis de Primăria Braniștea din județul ... (vezi toată discuția)
Am chemat in judecata primaria in loc de unitatea administrativ teritoriala. cum pot sa rectific? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Am facut o contestatie la executare impotriva unui titlu executoriu. Cererea de chemare in judecata am formulat-o impotriva primariei orasului ... (vezi toată discuția)
Timbrare pentru altul Aspirant14 Aspirant14 Exista undeva specificat ca numai reclamantul sa plateasca taxa de timbru? Adica eu, daca vreau, pot sa ii platesc unui prieten taxa de timbru (sa zicem ca ... (vezi toată discuția)