Buna ziua ,
Am o situatie neclara , datorita preturilor ridicate din acest an si vazand costurile politelor RCA pentru pensionari am decis ca autoturismul personal sa-l instrainez tatalui ( pensionar actual varsta 63 ani ) pentru a beneficia de acele reduceri .
Ce as dori sa stiu :
- pot trece masina pe numele sau si beneficiind de acele reduceri RCA daca asiguratul principal ( pensionarul ) nu detine permis auto ???
- vad ca exista numeroase site uri care ofera un pret mult mai bun online cu expediere prin curierat la domiciliu a politei , acestea sunt valabile ? de ce sunt aceste diferente de pret si cum pot evita a cumpara o polita falsa de pe internet ???
Proprietarul beneficiaza de reduceri, indiferent daca are sau nu permis.Unele firme de asigurari, pentru a calcula prima (pretul) solicita si datele din permis, care pot fi furnizate din permisul celui care utilizeaza autovehiculul in mod frecvent.
Politele on-line sunt valabile, sunt emise de asiguratori (folositi site-urile acestora, sau ale intermediarilor de asigurari.Puteti verifica autorizarea acestora, intrand pe site-ul CSA, unde gasiti lista agentilor/broker-ilor si asiguratorilor autorizati pentru emiterea RCA.
Anulare rca
fotbalistul
Am facut in dimineata asta un RCA printr-o firma care intermediaza pentru un broker. Adica o struto camila... care pe langa electronice, s-a pus sa vanda si ... (vezi toată discuția)
Polita rca
Jeremy
In urma cu 3 saptamani un prieten de-al meu a facut o polita rca cu reducere de 50% pentru handicapat prin intermediul unui agent broker de asigurari. La ... (vezi toată discuția)