avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Un prestator de servicii mi-a refuzat plata cu cardul.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Un prestator de servicii mi-a refuzat plata cu cardul.

Un prestator de servicii mi-a refuzat plata cu cardul. Firma in cauza scoate raportul Z pe toate pos-urile mult inainte de incheierea programului, apoi spune ca nu mai poate accepta plata cu cardul si daca nu vrei sa platesti cash, n-ai decat sa vii a doua zi. Este o institutie infiintata de o primarie. M-am lamurit ca exista o lege 191/2018 care modifica o ordonanta 193/2002 si in care refuzul de a accepta plata cu cardul e o contraventie. Cui o sesizez? Politiei?
Multumesc anticipat pentru informatii.
Ultima modificare: Luni, 15 Februarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Obligatie asigurare plata prin pos romibaro romibaro buna ziua, exista obligatia de a asigura posibilitatea clientului de a plati prin POS? cumva in functie de un plafon al incasarilor zilnice? multumesc. (vezi toată discuția)
Asigurare medicala turist american bejenaru bejenaru Buna ziua! As avea nevoie de cateva sfaturi: Un prieten, turist american a fost operat de urgenta in romania. la externare i s-a inmanat decontul pentru ... (vezi toată discuția)
Terminal pos in afara de casa de marcat la un camping floritanoje floritanoje Va rog sa ma lamuriti daca pentru un camping e obligatoriu si un terminal pos in afara de casa de marcat cu jurnal electronic? Multumesc. (vezi toată discuția)