avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... GDPR
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

GDPR

Buna ziua - sunt parte intr-un dosar civil si partea cealalta a depus la dosar un alt dosar (probabil ca si exemplu) ce contine CNP, adresa, nume etc a acelui dosar.
Se incalca GDPR -ul in acest caz ?

multumesc
Pare sa fie Legea 677/2001, 506/2004, insa nu-mi dau seama daca se aplica ...
Buna ziua. GDPR-ul nu intervine in activitatea judiciara.
Buna ziua,

Nu sunt incalcate dispozitiile GDPR, datele personale sus expuse trebuie mentionate in actiunea civila, conform art. 194 din Codul de procedura civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulamentul general privind protecția datelor cristinafofiu cristinafofiu Buna ziua, m-am tot documentat si am citit diverse legi, articole, etc. Acest regulament (Regulamentul general privind protecția datelor) oarecum mi se pare ... (vezi toată discuția)
Incalcand legile 677/2001 si 506/2004, o facultate particulara a afisat public datele private ale mele si altora (cnp, locul nasterii, serie ci, etc) vioricaw vioricaw Incalcand legile 677/2001 si 506/2004, o facultate particulara a afisat public datele private ale mele si altora (CNP, locul nasterii, serie CI, etc) in fata ... (vezi toată discuția)
Date cu caracter personal Andreea.B Andreea.B Buna ziua, Dezvaluirea de date cu caracter personal, in alte conditii decat in Notificarea catre autoritate, este permisa cu acordul expres al persoanei ... (vezi toată discuția)