Buna ziua,
As dori sa ma debransez de la reteaua de termoficare fiind singurul pe toata coloana care a ramas racordat.Daca firma de termoficare nu aproba cererea mea de debransare ce posibilitati am,sau cai de atac?
Este problema foarte delicata cu acordul asociatieid e proprietari referitor la acceptul sau nu la debransarea consumatorilor de la reteaua centralizata de alimentare agent termic
Acordul asociatiei de proprietari se obtine prin votul majoritatii participantilor la adunarea generala legal convocata
Daca proprietarii prezenti la adunare ,nu agreaza ideea debransarii nu vor vota ia asociatia de proprietari nu poate fi facuta responsabila pentru interesul locatarilor exprimat prin refuzul de debransare ....
Problema nu este la asociatie...ei sunt de acord,daca cei de la termoficare sau consiliul local nu sunt de acord,pentru a sustine societatea de alimentare cu agent termic.
Debransare termica
luiza44
buna ziua,
As dori si eu o lamurire, doresc sa ma debransez de la reteaua de termoficare pentru a-mi trage gaz si intampin mari probleme din partea lor, cat ... (vezi toată discuția)