avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, As dori sa ma debransez de la reteaua de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, As dori sa ma debransez de la reteaua de termoficare ...

Buna ziua,
As dori sa ma debransez de la reteaua de termoficare fiind singurul pe toata coloana care a ramas racordat.Daca firma de termoficare nu aproba cererea mea de debransare ce posibilitati am,sau cai de atac?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:50, 17 Februarie 2021
Ii puteți acționa în judecata și pe aceștia.
Nu au dreptul.de a refuza.
Singura problema este aceea ca ar dura procesul mai mult.de 6 luni dacă nu cumva 2 ani la ce ritm are justitia in prezent.
Puteti cere insa si daune materiale și morale.
Poate ca ar fi bine sa le faceți o notificare prin avocat daca vreti sa mergeti înainte și poate rezolvati fără proces.
Mulți se bazeaza pe faptul ca oamenii de vreo 10 ani nu prea isi mai angajează avocat.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Februarie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare de la sistemul central de incalzire termica komisarul komisarul Buna seara, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: -este legal ca o societate comerciala (respectiv SC VEOLIA PLOIESTI, sa refuze debransarea de la ... (vezi toată discuția)
Debransare de la r.a. de termoficare criss84000 criss84000 Buna ziua, as dori sa stiu daca exista vreo limita calendaristica pentu debransarea de la centrala termica. Avem aprobare de debransare de la regia autonoma ... (vezi toată discuția)
Debransare termica luiza44 luiza44 buna ziua, As dori si eu o lamurire, doresc sa ma debransez de la reteaua de termoficare pentru a-mi trage gaz si intampin mari probleme din partea lor, cat ... (vezi toată discuția)