avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept civil - moşteniri,
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept civil - moşteniri,

Bunica mea a crescut împreună cu alți 6 frați împreună cu care ar fi moștenit casa părintească și terenuri. Nu știm dacă după decesul părinților lor s-a făcut sau nu succesiune. Însă după decesul bunicii (în anul 2007), frații ei au venit la mama și unchiul meu pentru a merge la notar pentru a semna un act de renunțare la aceasta moștenire. Mama și unchiul nu ai fost de acord dar nici ei nu au deschis succesiune. Am aflat ulterior ca frații bunicii au vândut casa și au împărțit terenurile însă mama și unchiul nu ai fost notificați în acest sens. Cum am putea afla cum s-a făcut succesiunea și cum au fost împărțite bunurile? Menționez faptul ca nu avem actele acelei proprietăți și știm numai comuna în care se afla. Exista acum o șansă ca mama și unchiul sa intre în posesia moștenirii cuvenite?

Alte discuții în legătură

Drept proprietate,acte doveditoare. dancoman dancoman Tatal meu a fost crescut (bunica s-a recasatorit)de un tata ,,vitreg,,alaturi de inca trei frati(de mama).Tatal vitreg atunci cand s-a casatorit cu bunica mea ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate fara succesiune raduflorentin97 raduflorentin97 Buna ziua, Am si eu o situatie destul de delicata, la care v-as ruga sa-mi raspundeti pentru ca nu stiu cum ar trebui sa procedez si anume: In urma cu 8 ani ... (vezi toată discuția)
Sucesiune stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua am o nelamurire daca vreti sa ma ajutati va rog ,,,avem o mostenire de la bunici ,,ei sunt decedati amindoi au 5 copii in urma cu ani de zile au ... (vezi toată discuția)