avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua. Un funcționar public sau un personal ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua. Un funcționar public sau un personal contractual, ...

Buna ziua. Un funcționar public sau un personal contractual, poate participa la examenul de promovare in gradul superior celui deținut,daca are raportul suspendat pt concediu de crestere si ingrijire copil, iar celelalte condiții legale sunt îndeplinite, iar reîncărcarea noua functie se va face în momentul reluării activității? Mentionez ca ANFP ul a dat raspuns favorabil, însă nu gasesc nimic explicit in legislatia. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:45, 4 August 2021
Daca raportul de munca al salariatului este suspendat cum sa poti da examen de promovare in grad? Intreb si eu.
Nu exista prevazut in legislatie situatia respectiva .insa promovarea efectiva va avea loc la incetarea suspendarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare functionar public cu raport de serviciu suspendat miami miami Unul din functionarii publici care are dreptul de a participa la examenul de promovare in grad profesional, indeplinind cumulativ cele trei conditii conform ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public la revenirea din concediu de maternitate buia buia As dori un sfat legat de promovarea unui functionar public in grad profesional . Ultima promovare a fost in decembrie 2009 iar in anul 2011 a fost in concediu ... (vezi toată discuția)
Pierdere grad profesional consilier superior Costi2015 Costi2015 Buna ziua, Va rog sa-mi dati un sfat in urmatoarea situatie: Am detinut gradul profesional de consilier superior pana in anul 2013, an in care in institutie ... (vezi toată discuția)