avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lipsa dreptului de folosinta auto! Buna seara! Va rog ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lipsa dreptului de folosinta auto! Buna seara! Va rog frumos ...

Lipsa dreptului de folosinta auto!

Buna seara! Va rog frumos sa imi spuneti si mie cum se calculeaza lipsa dreptului de folosinta al unui autoturism, altul decat chitante taxi, bilete de tren si autobuz.
Am inteles de la cineva ca s-ar lua o medie anuala de kilometri, etc, insa as dori parerea unui expert. Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Se poate primi amenda de la asociatia de propietari? raresjustin raresjustin Buna ziua! As dori sa stiu daca asociatia de propietari are dreptul sa amendeze un locatar,pe mine m au amendat ca mi am carat materialele pt baie pe nivel cu ... (vezi toată discuția)
Expertiza evaluare terenuri dienusa dienusa pentru expertiza de evaluare terenuri trebuie depusa taxa de timbru? (vezi toată discuția)
Revizuire. solicitare de expertiza tehnica auto si experiment judiciar CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI In cadrul unei cereri de revizuire urmeaza sa solicit efectuarea unei expertize tehnica auto si experiment judiciar. A avut cineva o situatie similara pe ... (vezi toată discuția)