avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parintii mei au decedat, suntem trei surori, ne dorim ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parintii mei au decedat, suntem trei surori, ne dorim ...

Buna ziua,
Parintii mei au decedat, suntem trei surori, ne dorim sa trecem casa pe numele uneia dintre noi, fara a dezbate mostenirea, pentru a putea schimba contractele la utilitati (energie, apa etc.). Cum procedam?
Cel mai recent răspuns: maria6009 , utilizator 21:21, 16 Februarie 2021
Fara dezbaterea mostenirii, nu puteti
Fără să dezbateti succesiunea nu este posibil.Chiar dacă presupune ceva costuri mai bine faceți acum un efort decât să lăsați lucrurile pt mai tz.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unic mostenitor barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd In situatia in care unul din parinti este decedat de 4luni si nu doresc sa fac succesiune (nu ma simt inca in stare)exista probleme legate de acest aspect,la ... (vezi toată discuția)
Nu vreau sa fac acte de mostenitor maria1956 maria1956 Parintii mi-au decedat in lunile mai si august 2017.Cand am luat in august certif.deces, d-na de la starea civila mi-a spus ca trebuie sa completez o anexa ... (vezi toată discuția)
Intrebare ele234 ele234 va rog sa ma lamuriti: tatal meu a decedat, in urma cu 2 saptamani. in urma cu 5 ani, cat timp traia, dupa ce a murit si mama mea, am dezbatut mostenirea, apoi ... (vezi toată discuția)