avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Muncesc 8h/zi fara pauza de masa, este ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Muncesc 8h/zi fara pauza de masa, este normala aceasta ...

Buna ziua. Muncesc 8h/zi fara pauza de masa, este normala aceasta situatie in conditiile in care am solicitat angajatorului o pauza de masa? lucrez pe postul de casier, si sunt singurul angajat din punctul de lucru, iar aganjatorul mi-a spus ca nu-mi poate oferi pauza pe motiv ca sunt singurul angajat din locatie.
Ultima modificare: Marți, 16 Februarie 2021
elena981511, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:21, 16 Februarie 2021
Din moment ce colegii au aceasta posibilitate, eu de ce nu as avea-o?
Ar trebui sa mai vorbiti cu angajatorul inca o data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pauza de masă în timpul programului de lucru AndreeaCristina86 AndreeaCristina86 Bună ziua. Am o nelămurire. Mi s a spus astăzi, de către o prietena, care lucrează la altă societate decât cea la care lucrez, că s ar fi votat o lege ... (vezi toată discuția)
Timpul de lucru tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! as vrea sa stiu daca este legal ca un angajator sa aibe pretentia ca salariatii sa lucreze la foc continuu 8 ore din 8 cat este programul zilnic ... (vezi toată discuția)
Programul de lucru de 8 ore si pauza de masa alex5 alex5 programul de lucru de 8 ore. Am o intrebare referitoare la programul de lucru de 8 ore, daca acesta perioada contine sau nu pauza de masa ? mai precis, ... (vezi toată discuția)