avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale AGA anuala de aprobare buget?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

AGA anuala de aprobare buget?

La SA este obligatorie AGA anuala de aprobare buget?
Ultima modificare: Marți, 16 Februarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:05, 17 Februarie 2021
Potrivit legii , adunarea generală este obligată să stabilească bugetul de venituri și cheltuieli și, după caz, programul de activitate, pe exercițiul financiar următor.

Adunarea generală ordinară se întrunește cel puțin o dată pe an, în cel mult 5 luni de la încheierea exercițiului financiar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Remuneratie administratori sa - trebuie sa existe o aga anuala? adela05 adela05 Legea ne oblige ca, in fiecare an sa se stabileasca prin aga remuneratia cuvenita membrilor Consiliului de Administratie al unui SA sau aceasta remuneratie ... (vezi toată discuția)
Cheltuiela nedeductibila si dividend? Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Va rog mult sa-mi dati un sfat.Administratorul achizitioneaza in decembrie 2008 un produs pe care il foloseste in interesul lui. Eu stiu ca aceste cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Retragere administratori apetra apetra In cazul unui SA cu obligatia de a avea 3 administratori, s-a convocat AGA pentru ca 2 dintre acestia se retrag si vor fi inlocuiti cu alti 2. Exista niste ... (vezi toată discuția)