avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sechestru bunuri fara notificare recenta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sechestru bunuri fara notificare recenta

Buna seara! Am primit astazi un plic de la un executor judecatoresc in care sunt anuntata ca mi-a fost pus sechestru pe un bun, in urma unei datorii din 2012. Am aflat ca am fost notificata in 2014, insa eu nu am semnat vreo comfirmare de primire a acestei notificari. As vrea sa stiu, va rog, daca procedura de executare este corecta?!
Se prescriu aceste datorii? Este corect sa imi fie instituit sechestru si poprire pe conturi fara sa fiu notificata recent (totusi, sunt 7 ani de la acea asq-zisa notificare). Mai mentionez faptul ca nu am figurat in biroul de credit, ci m-am trezit direct cu acest sechestru.
Pot contesta in vreun fel aceasta procedura?
Ultima modificare: Marți, 16 Februarie 2021
Corin.S, utilizator

Alte discuții în legătură

Există o rezolvare ? tcdcostinel tcdcostinel Am avut în anul 2008 un credit la Millenium Bank ,la care am primit și un card de cumpărături. Din 2010 până în aprilie 2013 am avut poprire , reușind ... (vezi toată discuția)
Imprumut de nevoie personale vrl112 vrl112 Buna ziua , in 2012 am facut un imprumut in banca de nevoi personale , am platit cam 6 luni-12 luni, cam asa , si dupa am plecat din tara , Am revenit in 2017 ... (vezi toată discuția)
Insolventa din 2014 poprire in martie 2019 constanta_2004 constanta_2004 Anaf mi-a pus poprire pe conturi si bunuri imobile in 13 martie 2019, fara sa ma anunte, invocand raspunderea in solidar a administratorului desi eu nu mai ... (vezi toată discuția)