avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pentru obtinerea fisei auto la preschimbare permis de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pentru obtinerea fisei auto la preschimbare permis de conducere ...

Pentru obtinerea fisei auto la preschimbare permis de conducere categorie B , se face examen oftalmologic pentru a se verifica distingerea culorilor ( discromatopsie ) ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:41, 17 Februarie 2021
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este discromatopsia un obstacol in vederea angajarii si a obtinerii permisului auto ? utilizator3 utilizator3 Buna ziua ... eu as vrea o lamurire in ceea ce priveste problema de care se lovesc multi tineri din ziua de azi, in special baietii ... Ma refer la ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis auto, vizita medicala Bogdan62 Bogdan62 urmeaza sa-mi expire permisul auto,in luna august;vreau sa-l preschimb zilele acestea ,este obligatorie vizita medicala? (vezi toată discuția)
Ordinul nr. 1162/31.08.2010 - permis retras din motive medicale cosminbarlad cosminbarlad Am o problema. Unei cunostinte i-a fost retras permisul de conducere (cat. B,C,C+E) in 2007 pe motive medicale in urma unui control (afectiunea: ... (vezi toată discuția)