avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua! Intrebarea mea este urmatoarea , am copilul ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua! Intrebarea mea este urmatoarea , am copilul in clasa ...

Buna ziua! Intrebarea mea este urmatoarea , am copilul in clasa pregatitoare, are o doamna invatator suplinitor . O doamna invatator titulara din scoala care mai are un an de munca pana la pensie nu vrea sa-si mai bata capul cu cei ce vor venii in pregatitoare(2021 -2022) si impreuna cu directoarea au stabilit ca va lua ea clasa fiului meu ( clasa 1 in 2021-2022) pt un an de zile apoi sa-si vada linistita de pensie urmand sa i lase si sa scoata postul la concurs ,iar ca suplinitoarea sa ia de la capat cls pregatitoare din 2021-2022 . Incadrarile pe post catre inspectorat s a facut deja si sunt facute cum trebuie normal fiecare la clasa lui insa manevrele de schimb le vor face in septembrie. Este ok ca dna titular sa si aleaga ce clasa vrea pt 1 an doar pt ca e titular si are drepturi (spune dansa) noua ca parinti nu ne convine sa li se schimbe invatatorii copiilor doar pt un simplu moft . Ce ma sfatuiti.
Daca nu m-am exprimat cum trebuie pot revenii cu completari.Multumesc

Alte discuții în legătură

Revenire ccc pe acelasi post CiocoiuR CiocoiuR Buna ziua. Sunt invatatoare intr-o scoala de stat din Bucuresti. In iulie 2014 la implinirea a 2 ani ai copilului trebuie sa ma intorc in activitate. Pt clasa ... (vezi toată discuția)
Unde și sub ce forma sa ne adresam , pt a ne păstra învățătoarea și școlile sa nu mai fie desființate ? Adina Cireasa Adina Cireasa Buna ziua ! Sunt mămica a unui băiețel in clasa întâi , elev la Sc generală Budeşti , Jud Vâlcea .toti părinții suntem înverșunați din cauza ... (vezi toată discuția)
Titularizare educatoare conf art 253 ne_interesant ne_interesant Sunt educatoare suplinitoare de 2 ani intr-o unitate de invatamant din mediul rural( 4 educatoare in total celelalte 3 sunt titulare), in 2010 am dat examen de ... (vezi toată discuția)