avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Avans nerestituit
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Avans nerestituit

Avans nerestituit
Cel mai recent răspuns: gianis , utilizator 08:56, 17 Februarie 2021
Am încheiat un contract de închiriere cu plata in avans pe 12 luni. In anul 3 am achitat, iar ulterior am încetat contractul amiabil. Doar că am greșit că în acordul de încetare am trecut, deși nu mi s-au restituit plata achitata in avans, că nu vom mai avea alte pretenții prezente sau viitoare. Eu cerusem in prealabil restituirea sumei, dar pe acord am semnat. Ce pot face ?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am încheiat un contract de închiriere cu plata in avans pe ... gianis gianis Am încheiat un contract de închiriere cu plata in avans pe 12 luni. In anul 3 am achitat, iar ulterior am încetat contractul amiabil. Doar că am greșit ... (vezi toată discuția)
Probleme cu fostul chirias draman78 draman78 Am închiriat o casă unei persoane pt 12 luni. Am primit în avans chiria pe 3 luni din care o luna a rămas ca garanție pana la sfârșitul închirierii ... (vezi toată discuția)
Contract lucrari asociatie de proprietari larisarazvan larisarazvan Buna ziua Asociatia de proprietari contracteaza o firma pentru executare lucrari. Se plateste avansul conform contract dar firma nu mai efectueaza lucrarile. ... (vezi toată discuția)