avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am încheiat un contract de închiriere cu plata in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am încheiat un contract de închiriere cu plata in avans pe ...

Am încheiat un contract de închiriere cu plata in avans pe 12 luni. In anul 3 am achitat, iar ulterior am încetat contractul amiabil. Doar că am greșit că în acordul de încetare am trecut, deși nu mi s-au restituit plata achitata in avans, că nu vom mai avea alte pretenții prezente sau viitoare. Eu cerusem in prealabil restituirea sumei, dar pe acord am semnat. Ce pot face ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:53, 19 Februarie 2021
nimic, ce e scris, aia e.
Doar sa fie proprietarul de buna credinta si sa va dea, altfel, nu aveti cum sa dovediti alta intelegere fata de contract.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nimic conform.principiului verba volant scripta manent.Se prezumă ca la încheierea actului respectiv ati inteles ce ati semnat.,condecintele încheierii acordului respectiv etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata 1 salariu compensatoriu miki980 miki980 Buna ziua, am fost trimisa in somaj in februarie ac si nici pana astazi nu am primit acel salariu compensatoriu prevazut in contractul colectiv de munca. Ce ... (vezi toată discuția)
Actionare in judecata, pe baza mincinoasa? AlexandraCarmenp AlexandraCarmenp Buna seara oameni buni. Am contractat o firma de constructii pt montarea acoperisului unei case. A venit un inginer pt a lua masuratori si a face un pret al ... (vezi toată discuția)