avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nu am pe cine pune martor la divort. Din Cauza ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nu am pe cine pune martor la divort. Din Cauza comportamentului viitorului meu fost sot nu îmi pot pune nici mama ca martor deoarece este terorizata si speriata de acesta,fratele meu a fost amenințat de către el pentru a nu se baga în divort si nimeni nu

Nu am pe cine pune martor la divort
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 10:30, 25 Februarie 2021
Poate un vecin, o colega...fratele poate depune plangere la politie pt amenintari.
Dar puteți administra proba cu interogatoriul pârâtului.
E posibil sa va ajute.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate divorta si fara martori.
Discutați cu avocatul dvs pentru ca apararea se poate construi si pe baza altor probe.
Ca sa evitați surprizele neplăcute discutati cu avocatul.sa vada cum rezolva cu martorul.
Este foarte riscant sa va judecati fără martori.
Înainte de a deschide procesul trebuie discutat cu avocatul si nu dupa ce este deschis divortul.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Februarie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Proba testimoniala are o valoare probanta foarte insemnata.

Asadar, in cauza de divort, puteti implica o ruda, o cunostinta, care sa cunoasca anumite aspecte care au condus la ruptura, in relatia de mariaj.

Altminteri, exista posibilitatea respingerii actiunii de divort, ca fiind neintemeiata, cata vreme nu s-a demonstrat faptul ca relatia de cuplu este grav si iremediabil afectata.

La interogatoriu exista posibilitatea ca sotul dumneavoastra sa nu fie sincer, si sa nege anumite imprejurari.

Martorii care au fost amenintati pot depune plangere prealabila, sub aspectul savarsirii infractiunii de amenintari, si, ulterior acestui act de sesizare, exista posibilitatea ca sotul dvs. sa isi schimba atitudinea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort fara martori loredanadumitrache loredanadumitrache Buna ziua, Prietena mea vrea sa divorteze, dar avocatii o refuza din lipsa de martori. Este posibil sa intenteze divort fara martori?Ce solutii ar fi? (vezi toată discuția)
Divort - probe si motive, martori RuxandraD RuxandraD Salutare! Am depus o cerere de divort anul acesta in mai, dupa o relatie de 9 ani. Au trecut deja doua termene, urmeaza al treilea. Din cauza ca el nu s-a ... (vezi toată discuția)
Se poate divorta dupa 9 luni? roxana_andrei roxana_andrei se poate divorta dupa 9 luni daca avem probleme grave?in sensul ca am fost amenintata ca ma omoara daca il las?am si plangere depusa la politie.avem si o ... (vezi toată discuția)