avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna, dețin o mașină care a fost transportată din ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna, dețin o mașină care a fost transportată din Timișoara ...

Buna, dețin o mașină care a fost transportată din Timișoara până la Deva pe roți. Mașina avea numere false pe ea și șoferul nu a știut acest lucru. Eu eram conștient de starea mașinii. Domnul a fost oprit de poliție și acum are dosar penal. Ce pot pati in aceasta situație având în vedere că am încredințat un vehicul cu numere false.

Alte discuții în legătură

Cerere de prelungire dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, respinsă. mai pot face ceva să mi se prelungească? Rasniceanu Adi Rasniceanu Adi Am circulat cu o mașină cu numere false și mi sa făcut dosar penal pina acum procurorul mi-a aprobat dreptul de a circula și a clasat și un caz acela că ... (vezi toată discuția)
S-a produs un accident cu mașina mea și nu știu cine e autorul. se insistă în aflarea vinovatului deși m-am oferit să plătesc daunele, eu ce aș putea păți? RobertSamariteanul RobertSamariteanul Buna ziua, Am patit o chestie destul de necrezut dar totusi am patito :)In seara zilei de 24 decembrie eram la o petrecere cu mai multe persoane unde nu ii ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina tudorcalut tudorcalut buna ziua. am avut o masina cumparata din italia . dupa expirarea numerrelor rosi de romania nu am circulat cu masina o perioada lunga de timp. ulterior un ... (vezi toată discuția)