avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua.As dori sa ma lamuriti cu o problema daca se poate:
sunt casatorit de 3 ani,am 2 copii si din diverse motive as vrea sa divortez(neintelegeri si alte probleme destul de urate).Am un loc de munca sigur in cadrul politiei...deci sunt principala sursa de venit din cadrul familiei.As dori sa stiu ce sanse as avea ca sa obtin macar unul dintre cei 2 baieti pe care ai am....mi-as dori ca macar unul sa-l pot creste eu,daca nu amandoi.Am vreo sansa sau nu?Va multumesc anticipat si va doresc An Nou Fericit.
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 11:43, 4 Ianuarie 2010
In principiul,puteti obtine custodia ambilor minori,in masura in careinstanta va considera ca oferiti mai bune conditii de crestere si educare pentru copiii dvs.
In cauza se va efectua o ancheta sociala,care va concluziona in legatura cu conditiiile morale , materiale locative ,dar si de crestere si educare pe care le oferiti.
Martorii care vor fi audiati vor fi intrebati si cu privire la aceste aspecte.
Aveti beneficiul unui salariu si unui loc de munca stabile,acestea pot fi conditii pentru a vi se incredinta unul sau cei doi minori,dar trebuie avute in vedere si celalalte conditii aratate mai sus,precum si timpul liber pe care il aveti ca sa va ocupati efectiv de copii.
de regula, instantele din romania incredinteaza minorii mamelor.
dar acest lucru se stabileste in functie de probatoriul administrat in cauza si in fucntie de rezultatul anchetei sociale .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort jolie1 jolie1 va rog sa ma ajutati!!!as vrea sa divortez de sotul meu dar mi e frica sa nu imi pierd copilul deoarece el ma ameninta ca daca intentez divort imi va lua ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters175146 ContSters175146 sotia mea cu care sunt in curs de divort a plecat in strainatate acum 1.9 luni.eu raminind aici cu cei 2 copii minori .Ce sanse am ca cei 2 copii sa ramina ... (vezi toată discuția)
Divort ... increditare minori ContSters142247 ContSters142247 buna ,as avea si eu niste intrebari am un prieten care trece prin divort ... avand 2 copii minori (fata 9 ani , baiat 13) sotia lui a plecat de acasa fara ... (vezi toată discuția)