avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună. As avea și eu o întrebare puțin mai lungă. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună. As avea și eu o întrebare puțin mai lungă. Tatăl ...

Bună. As avea și eu o întrebare puțin mai lungă. Tatăl meu nu a făcut succesiunea după moartea bunicii (decedata de 30 de ani). El mai are 4 frați dintre care 3 au murit .. pământul pe care se afla casa tatălui este pe bunica.. toți moștenitorii care sunt în viata vor sa renunțe la drepturi în favoarea tatălui meu. Însă din cauza unei neînțelegeri 2 dintre frați care nu mai sunt în viata au cerut acum 20 de ani parte din moștenire în instanta.. apoi au renunțat la ea dar nu au mers sa modifice dosarul. Deci în concluzie ei sunt morți, copii nu vor nimic dar ni sa spus ca nu se poate face succesiunea pana nu se face partajul pentru ca exista acel dosar deschis în Instanță. Copii nu vor sa plătească sa primească ceva la ce apoi sa renunțe.. ce rost are?... nu existe o alta modalitate mai puțin costisitoare?
Primul pas pe care trebuie să îl faceți constau în a merge la registratura instanței judecătorească în care a soluționat litigiul.
În funcție de soluția pe care a dispus o atunci instanța, veți decide pașii de urmat.
Este posibil inclusiv ca judecata să se fi perimat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Salva Salva Dupa moartea tatalui, eu si inca 6 frati am fost de acord sa ramana in casa fratele mai mic. Cu conditia ca in cazul vinzarii de bunuri immobile (60ari) de ... (vezi toată discuția)
Mostenire bunuri de la bunic Raimonda Raimonda Va prezint urmatoarea situatie: -casa construita de parintii mei in 1960,dar pe numele bunicului -taxele casei platite de parintii mei -exista ... (vezi toată discuția)
Procura speciala- ce trebuie sa cuprinda? dorel13 dorel13 Sunt mostenitorul tatalui meu care era impreuna cu 2 frati pe un titlu de proprietate(este vorba de 5 ha pamant)unde autor era bunicul meu decedat inainte de ... (vezi toată discuția)