Buna ziua , sunt intr un conflict cu asiguratorul Groupama ,care a facut tot ce ii sta in putinta sa nu plateasca o dauna provocata de o teava sparta .
Am vreo sansa sa contest in instanta sau o cale mai usoara- o expertiza extrajudiciara tehnica -in care un expert platit de groupama a concluzionat ca problema este de la un niplu de la o teava pe apa calda incorect infiletat -desi este pe apa rece nu apa calda -atunci cand am contestat aceasta expertiza mi s a raspuns oficial ca nu face nici o diferenta apa calda /apa rece -nu conteaza ..important este ca nu a fost infiletat corect-, a precizat ca dauna este mai veche de 12 luni ( desi noi stam in casa de 4 ani si daca ar fi curs asa eram in piscina)-tin sa precizez ca totul s a intamplat in spatele unui perete rigips fara acces ,cadita dus montata incorect -cand am contestat cu poze si observatii mi s a spus ca si atunci cand iesi din dus uzi pe jos
- nu mi s a dat copie la nici un proces verbal si nici copie poze si filmari -pt contraexpertiza
Teava comuna sparta.
Ionut.D
Buna ziua,
Detin un apartament cu 2 camere intr-un bloc construit inainte de 1977. Tevile comune din bucatarie (apa rece, apa calda si scurgerea) n-au fost ... (vezi toată discuția)