avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua , aş avea nevoie de ajutor este o situatie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua , aş avea nevoie de ajutor este o situatie mai complicata. ...

Buna ziua , aş avea nevoie de ajutor este o situatie mai complicata. Tatal este portyghez mama este romanca si Bebeluşul este englez , parinti nu sunt casatoriti . Familia este in romania , tatal trebue sa calatoreasca in Anglia pe 22 Februarie 2021 , iar mama impreuna cu bebeluşul va calatori mai tarziu. In acest caz i trebuie procura mamei pentru a calatori in anglia impreuna cu bebelusul ?
Va rog frumos sa imi dati un raspuns , am sunat la ambasada la politie la frontiera nimeni nu imi da o informaţie.
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 18:26, 18 Februarie 2021
Ce scrie pe certificatul de naştere al copilului? Ce paşaport are? Dacă are paşaport englez, nu are nevoie de acordul tatălui. Dar ce vă împiedică să mergeţi acum la notar şi să tatăl să scrie o declaraţie că e de acord cu călătoria copilului însoţit de mama sa? E simplu şi nu mai aveţi probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura minor calatorie in strainatate Alexia 2014 Alexia 2014 Buna ziua tuturor! Am o nelămurire si anume: fetita mea (are cetatenie romana)va călători cu avionul pe ruta Roma-Londra însoțită de tatal ei(suntem ... (vezi toată discuția)
Se poate da procura pt a calatori cu un minor pe o perioada nelimitata eveline22 eveline22 vreau sa merg la ambasada in londra sa dau sotului procura pt a calatori cu fetitele in romania si inapoi dar as vrea pe o perioada mai mare nu sa merg din 3in ... (vezi toată discuția)
Calatorie naya naya Doresc sa calatoresc cu copii fara sotul meu.Am certificat de casatorie romanesc.El si copii sunt cetateni sirieni.Copii au pasapoarte siriene,au insa si ... (vezi toată discuția)