avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Creante Telekom
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Creante Telekom

Buna ziua ! Mama mea a decedat de cateva luni. Recent am gasit in cutia postala 0 somatie de plata creante la Telekom , in care apare mama ca fost client, dar ca figureaza cu creante preluate de o firma de recuperare tip SRL din Cipru. De cativa ani nu mai folosea serviciul si nici nu s-a locuit la apartament. Tot de atunci a facut cerere de reziliere a contractului. Specific ca-i veneau totdeauna facturi pe zero cand seviciul era activ , fiind scutita de plata, ca urmas refugiat de razboi. Trebuie ca mostenitorii sa plateasca datoria, care nici nu stiu cum s-a realizat ?
Ultima modificare: Joi, 18 Februarie 2021
AbramburicaA6, utilizator

Alte discuții în legătură

Impozite locale pentru refugiati atinas atinas Buna seara, Deoarece nu se intelege prea bine ce categorii sunt incluse in Hotararea de guvern privind modificarea Codului fiscal in ceea ce priveste ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom Magdalena123456 Magdalena123456 Bună ziua. Cum pot să reziliez un contract Telekom dacă proprietarul (tatăl meu) a decedat? Trebuie să plătesc taxa de reziliere pentru reziliere ... (vezi toată discuția)
Recuperatori creante Cristian Vaduva Cristian Vaduva Va salut,am o problema veche cu Orange,in Octombrie 2014 am semnat un contract de telefonie mobila cu Orange,respectiv internet mobile,am primit un dispozitiv ... (vezi toată discuția)