avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Multumiri avocatnet.ro pentru raspunsurile pe care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Multumiri avocatnet.ro pentru raspunsurile pe care le-am primit ...

Multumiri avocatnet.ro pentru raspunsurile pe care le-am primit la intrebarile care le-am pus pana acum, raspunsuri care m-au ajutat foarte mult in demersurile mele. Cu incredere si speranta, apelez din nou la sfaturile dumneavoastra.
Este vorba despre o perioada cuprinsa intre anii 1980 si 1995, cand am fost salariat la mai multe antreprize (santiere ) de constructii subterane din cadrul Intreprinderii ''METROUL'' Bucuresti. Avand in vedere ca programul de lucru era de 10-12 ore (poate si mai mult) ca lucram sambata si cateodata si duminica, veniturile incasate si implict taxele catre stat erau cu mult mai mari decat salariul de baza trecut in cartea de munca. Acum fiind pensionar, va intreb pe dumneavoastra: m-ar ajuta cu ceva daca as putea dovedi veniturile reale si implicit contributiile aduse?
Cum as putea dovedi veniturile din acea perioada, atata timp cat nu stiu unde sunt arhivele care ar putea sa-mi ofere acele documente?
Va multumesc pentru rabdarea de a citi aceste randuri si sper ca ma veti ajuta si acum cu un sfat.
Cu respect!



Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:55, 18 Februarie 2021
Metrorex este in functiune ... ati intrebat la acestia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul indemnizatie de somaj cu salariu tanucu tanucu buna am si eu o intrebare: daca sunt somera pot sa fiu incadrata part time ptr 2 luni si sa iau si somaj in continuare?:O (vezi toată discuția)
Contract de munca, 5 ore/zi steluta79 steluta79 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati si pe mine in ceea ce priveste angajarea a 2 vanzatoare intr-un magazin cu CIM, cu 5 ore/pe zi lucrate de catre fiecare ... (vezi toată discuția)
Am dat două declarații de martor în urma unui accident de muncă soldat cu invaliditate. acum sunt chemat pentru a mi se aduce la cunoștină schimbarea încadrării juridice, ce înseamnă asta? misu1972 misu1972 Buna ziua, in urma unui accident de munca cu invaliditate care a avut loc in 14.02.2016 am fost chemat la politie de doua ori unde am dat declaratie in ... (vezi toată discuția)