avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună seara! In prima întâlnire a procesului de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună seara! In prima întâlnire a procesului de tagada paternitate, ...

Bună seara! In prima întâlnire a procesului de tagada paternitate, reclamantul fiind sotul, in care am recunoscut ca nu este copilul soțului , s-a stabilit ca cheltuielile testului sa fie suportate de catre reclamant si pârât!
Avocatul spune ca eu, paratul sa nu platesc.....deoarece eu am recunoscut si reclamantul a insistat cu acest test - la dosar existand si alte probe( un alt test si analize de infertilitate) cum sa fac??
Cel mai recent răspuns: cab av PIRSAN SILVIA , Avocat 01:11, 19 Februarie 2021
Buna seara. Având in vedere ca aveți deja un avocat angajat, acesta știe întreg materialul probator, și este cel mai in măsura sa dea acorde asistenta juridică.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! va rog sa ma ajutati cu un sfat! sunt in proces de ... Jane14 Jane14 Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un sfat! Sunt in proces de tagada paternitate, inaintat de sotul meu! Copilul nu este al lui, s a nascut in timpul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. În decembrie am făcut un test adn la inml. fostul ... Simona1209 Simona1209 Buna ziua. În decembrie am făcut un test adn la inml. Fostul sot adica reclamantul din dosar a refuzat sa plătească testul ,plata am făcut-o eu . ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati cu un sfat! sunt in proces de tagada paternitate, ... Jane14 Jane14 Va rog sa ma ajutati cu un sfat! Sunt in proces de tagada paternitate, inaintat de sotul meu! Copilul nu este al lui, s a nascut in timpul căsătoriei, dupa ... (vezi toată discuția)