avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Este legal ca in timpul delegatiei sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Este legal ca in timpul delegatiei sa lucrezi cate ...

Buna ziua,

Este legal ca in timpul delegatiei sa lucrezi cate 12 ore pe zi timp de 10 zile consecutive? Deasemenea este legal ca in timpul delegatiei sa nu se mai acorde tichet de masa? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Hiei , utilizator 08:20, 20 Februarie 2021
Care este durata timpului de munca mentionat in c.i.m.?
In contract este precizat astfel : o norma intreaga, durata timpului regular de lucru fiind de 8h/zi, 40 ore/ saptamana. Repartizarea programului se face astfel: intre 2 si 12 ore pe zi conform programului angajatorului.

Cornel Vasile a scris:

Care este durata timpului de munca mentionat in c.i.m.?

Repartizarea programului este facuta gresit .... prin urmare, timpul dvs de munca este 8 ore , iar ceea ce depaseste este munca suplimentara.
Am inteles. Multumesc mult.
Legat de tichetul de masa este normal ca pe perioada deplasarii sa nu se mai acorde tichet de masa?
Multumesc

Cornel Vasile a scris:

Repartizarea programului este facuta gresit .... prin urmare, timpul dvs de munca este 8 ore , iar ceea ce depaseste este munca suplimentara.

Tichete de masă sau diurnă?
www.avocatnet.ro/articol_506...

Alte discuții în legătură

Deplasari de personal si fisa de pontaj AliceS AliceS Buna ziua, Va rog sa imi spuneti, cum ar trebuie intocmita corect o fisa de pontaj pentru salariatii care sunt trimisi in deplasari (in afara locului de ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare in delegatie varlanmirela varlanmirela Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca este corect ca in timpul delegatiilor sa se plateasca ore suplimentare.Pentru ziua de delegatie a fost platita si ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare neplatite monicaion monicaion Buna ziua, Am de efectuat o expertiza judiciara in cauza promovata de un salariat in functia de sofer care solicita plata orelor suplimentare efectuate pe ... (vezi toată discuția)