avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca tatal nu vrea sa-si ia luna de concedii pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca tatal nu vrea sa-si ia luna de concedii pentru cresterea ...

Daca tatal nu vrea sa-si ia luna de concedii pentru cresterea copilului cum poate continua mama concediul de crestere a copilului si pentru aceasta ultima luna??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:30, 19 Februarie 2021
Daca tatal indeplineste conditiile sa ramana ultima luna in CCC nu poate, dar isi poate lua o luna de concediu fara plata.
Mama nu poate beneficia de indemnizatie pentru CCC in acea luna .... fie revine la munca, fie intra in CFP .

În situația în care persoana îndreptățită optează pentru concediu fără plată, cererea pentru acordarea acestuia se depune și se înregistrează la angajator, pe această perioadă aplicându-se corespunzător prevederile art. 21 alin. (3) și (4) și art. 22 din ordonanța de urgență nr. 111/2010.....sens in care, va anunta AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata Mir. Mir. Buna ziua!Am și eu o nelămurire ,sunt în concediu creștere copil,ultima luna nu o i-a tatăl,eu am vrut sa optez pentru ultima luna până face copilul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Danyella_tm Danyella_tm Buna ziua, O persoana aflata in concediu crestere copil are contractul suspendat pana la data de 26.09.2015 ( data la care copilul implineste 2 ani ). In ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Daniel_Caciula Daniel_Caciula Buna ziua, sotia este in CCC de 2luni si va mai sta inca o luna, dupa care vrem sa facem rocada si sa intru eu in CCC, pana va face copilul 2ani. Puteti sa imi ... (vezi toată discuția)