avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Certificatul fiscal vechi al unui ONG nu se găseşte.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Certificatul fiscal vechi al unui ONG nu se găseşte.

Buna ziua!
Vă scriu în calitatea de preşedinte al unui ONG.
Asociaţia noastră a avut sediul social în mun. Suceava dar anul trecut, în urma unei hotarâri a Adunării Generale, sediul social s-a mutat la Rădăuţi.
Menţionez că s-a ales şi o nouă conducere, fostul preşedinte demisionând atât din funcţia sa de preşedinte cât şi din calitatea de membru al asociaţiei.
S-au făcut toate demersurile, atât la Judecătorie, cât şi la ANAF Radăuţi şi Suceava pentru mutarea sediului fiscal de la ANAF Suceava la ANAF Rădăuţi.
Problema apărută este aceea că pentru un nou Cerificat de Înregistrare Fiscală este necesar ca să îl predăm mai întîi pe cel vechi, dar certificatul fiscal vechi nu se găseşte. Avem doar o copie a acestuia.
Întrebarea mea este:
Care sunt paşii legali de urmat pentru a putea primi noul Cerificat de Înregistrare Fiscală pentru asociaţia noastră în condiţiile pe care vi le-am prezentat?
Mulţumesc frumos şi aştept cu mare interes răspunsul dumneavoastră!
O zi bună!
Ultima modificare: Vineri, 19 Februarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Demisie presedinte si renuntare la calitatea de membru ong ZLOTACRISTINA ZLOTACRISTINA Bună dimineața, doresc să știu care sunt pașii prin care președintele unui ONG renunțăla calitatea de președinte precum și cea de membru, pe de o ... (vezi toată discuția)
Declaratie 010 inregistrare ong Stefy26 Stefy26 Buna seara! Am cateva nelamuriri legate de completarea declaratiei 010 pentru inregistrarea fiscala a unui ONG, daca ma puteți ajuta. 1. Ce completez la ... (vezi toată discuția)
Demisie membru fondator ong Radu_Lucian Radu_Lucian Buna ziua, Sunt membru fondator al unui ONG, in cazul in care vreau sa ma rup de acest ONG ce ar trebui sa fac si as vrea sa mai stiu daca trebuie ... (vezi toată discuția)