avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lege - +15% din salariul brut prima pentru lucru pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lege - +15% din salariul brut prima pentru lucru pe calculator ? Stie cineva ?

Buna ziua,
Aveti idee de vreo noua lege sau aproximativ noua, prin care se acorda un spor de 15% din salariul brut celor care lucreaza 8 ore pe zi in fata monitorului ? Stiu sigur ca la bugetari se acorda incepand de luna asta - adica in scoli si in spitale (sursa sigura, primesc parintii mei). Stie cineva despre aceasta lege si daca se aplica ea pentru toate firmele sau doar pentru bugetari?
Multumesc,
Ana

Alte discuții în legătură

- trebuie sa se dea spor ? sau nu trebuie sa se mai dea ? .... ... oanaportar oanaportar - trebuie sa se dea spor ? sau nu trebuie sa se mai dea ? .... si de la ce data ? Buna seara ! Va rugam mult de tot sa ne ajutati cu un ... (vezi toată discuția)
Bună seara. am o întrebare legată de legislația muncii și ... Petrica1979 Petrica1979 Bună seara. Am o întrebare legată de legislația muncii și anume, soția mea lucrează ca asistent medical la un spital privat și deși lucrează de 15 ... (vezi toată discuția)
Legea 329/2009 hutucata hutucata Buna seara ! Sunt directorul unei scoli si nu stiu cum vom face reducerea de 15,5 % a veniturilor salariale . Nu este precizat foarte exact la care parte a ... (vezi toată discuția)