avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! In urma decesului tatalui meu, am facut act ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! In urma decesului tatalui meu, am facut act de succesiune. ...

Buna ziua!
In urma decesului tatalui meu, am facut act de succesiune. La succesiune au avut drept: mama si cei doi copii. Insa, fratele meu ar vrea sa-mi cedeze toata partea lui. Atat eu, cat si fratele meu, fiecare avem copil. Daca fratele doreste sa-mi cedeze tot mie, copilul lui mai are drept?
Cel mai recent răspuns: Ilincel , utilizator 21:18, 20 Februarie 2021
Nu mai are. Dar ar fi fost mult mai simplu, daca fratele dvs ar fi renunțat la succesiune.
La momentul acela nu a vrut sa renunte. Insa probleme cu copilul lui l-au detreminat sa-mi cedeze mie tot!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la drepturi succesorale Lacra40 Lacra40 suntem doua surori si mama. tatal a murit si am facut succesiunea dupa el. mama traieste, iar eu doresc sa cedez drepturile mele succesorale sorei mele, ... (vezi toată discuția)
Contestatie partaj voluntar mostenitor aioaneicezar aioaneicezar Buna ziua Incerc sa aflu un raspuns la o problema la care ma confrunt mai nou. Tatal meu a primit in mostenire casa parinteasca unde a copilarit. El, ... (vezi toată discuția)
Drepturi la mostenire petruta74 petruta74 Buna ziua.As dori sa stiu cine are drept la mostenire dupa moartea unui parinteSuntem 5 freati ,un baiat din prima casatorie al maei,si 4 fete din cea dea 2 ... (vezi toată discuția)