avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Au trecut 7 ani de la moartea mamei și aș ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Au trecut 7 ani de la moartea mamei și aș vrea să ...

Buna ziua! Au trecut 7 ani de la moartea mamei și aș vrea să dezbat moștenirea, doar că ceilalți moștenitori ( tata și doi frați)nu doresc . Ce as putea face? Cu siguranță nu o să-mi înmâneze niciun act cu care sa pot merge in instanță.
Cel mai recent răspuns: Roxynel , utilizator 08:44, 21 Februarie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc pt răspuns, dar eu mă refeream la actele lor de identitate ( CI și Certificate de naștere).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune loredanalory66 loredanalory66 buna ziua.as dori un sfat in urmatoarea situatie daca se poate.suntem 6 frati proveniti in urma a 2 casatorii.primii 4 copii sunt facuti cu primul sot al mamei ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate si succesiune GROOSA GROOSA Va rog sa ma sfatuiti si pe mine in urmatoarea speta : Tatal si mama mea au o proprietate in or.B-S. Mama a decedat in anul 2009 iar fratele meu in anul 2005, ... (vezi toată discuția)
Probleme succesiune maria dinca maria dinca Suntem 4 frati(2 cu acelasi tata-ultimul sot al mamei si 2 din alte casatorii anterioare ale mamei) care dorim sa facem succesiunea dupa mama(la moartea ... (vezi toată discuția)