avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am o problemă cu plata unui concediu medical. In data ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am o problemă cu plata unui concediu medical. In data de 06.01.2021 ...

Am o problemă cu plata unui concediu medical.In data de 06.01.2021 m am internat în spital la urgenta cu fractura bimaleolare.Fiind ieșite din articulatia glezna atât tibia cat si astragalul s a intervenit chirurgicală si s a montat implant de osteosinteza cu placa si șurub si implicit imobilizarea piciorului. Până pe data de 14.01 la externare, am avut certificat medical cod 06 că urgenta medico-chirurgicală,din 14.01 până în 31.01 cod 01 ,ambele cod diagnoștic 931(inițial si in continuare).Pt luna februarie fiind piciorul imobilizat am primit certificat cod 01 perioada 01.02-28.02 în continuare. Mentionez ca întrunesc stagiul de cotizare de 6 din ultimile 12 luni. Problema este ca angajatorul se confruntă cu probleme financiare pe perioada de iarnă fiind firma de construcții și nu dispune de bani pt plata concediului.Zice să aștept până deconteaza CASS, însă vor să depună actele în termenul de 90 de zile.Ma deranjează faptul că nu au bani dar așteaptă 3 luni să depună actele.Lichidarea pe ianuarie trebuia făcută pe 15.02 însă nu am primit nimic. Am trimis catre CASS sesizare pt corpul de control însă nu am primit raspuns încă.Eu trebuie să merg periodic la control ,am de facut examene radiologic care sunt contra cost si nu am luat bani de 2 luni. Ce as putea sa fac în cazul ăsta.Cat am de primit având în vedere că salariul brut este 3000 lei net 2369 lei.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Plata concediilor medicale IrimieDumitru IrimieDumitru In 09.12.2010, in timpul serviciului, mi-am fracturat tibia piciorului drept. am fost iternat la Spitalul Clinic de Urgente Sibiu. Am fost externat (pe ... (vezi toată discuția)
Concediu medical retroactiv marius_gg marius_gg Buna ziua. Adresez o intrebare in privinta posibilitatii acordarii unui concediu medical la o data anterioara: In data de 6 Feb am suferit o cazatura in ... (vezi toată discuția)
Plata concediu medical/ incapacitate temporara de munca MaitePerroni MaitePerroni Buna ziua. Tatal meu e in concediu medical din data de 17 februarie 2015 pentru o interventie chirurgicala.Lucreaza la o firma de paza la privat.Problema e ca ... (vezi toată discuția)