avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna.. As avea si eu nevoie de un avocat in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna.. As avea si eu nevoie de un avocat in București... As ...

Buna.. As avea si eu nevoie de un avocat in București... As dori gen sa ma reprezinte la judecata in data de 4 martie la ora 8 jum dimineața.. In contextul acesta,,,, , confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 NCPP),,
Este vorba despre cva luat din Carrefour... Cu cva timp in urma.... Ideea este ca eu am o fetita mica... Care nu am cu cine o lasa... Si sincer nici nu sta fara mine. Si cred ca in slaa de judecata nu poti intra cu un copil de 4 ani nu?.. As dori sa stiu cat ar costa totusi? Exista aici cineva care ma poate ajuta? Mulțumesc.. Banuiesc ca daca nu m as prezenta ar fi grav nu? Sau as putea trimite o cerere catre tribunal unde sa le explic situația? Mulțumesc.. Astept sfaturi
In forum nu se fac recomandari.

Puteti alege dvs un avocat din lista consultantilor inscrisi pe Forum
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau alegeti din tabloul avocatilor din Romania aflat pe site-ul Uniunii Naționale a Barourilor din România
[ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De principiu, este bine sa va prezentati si sa sustineti cererea parchetului. Daca nu va prezentati si ati fost legal citata se judeca si in lipsa dvs. Nu puteti sa intrati cu copilul in interiorul instantei. Daca doriti sa angajati un avocat care sa va reprezinte trebuie sa luati dvs legatura cu el si sa il intrebati ce onorariu va stabileste pentru acest dosar, aici pe forum nu o sa primiti astfel de informatii.
Nu as putea trimite o cerere catre tribunal ca nu ma pot prezenta din cauza ca ma copil si nu sta fara mine.? Pe foaie scria ceva de genul in caz de nu ma pot prezenta sa trimit o copie dupa citație catre ei si sa le spun.. In caz de nu ma prezint ar avea urmări grave?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

De principiu, este bine sa va prezentati si sa sustineti cererea parchetului. Daca nu va prezentati si ati fost legal citata se judeca si in lipsa dvs. Nu puteti sa intrati cu copilul in interiorul instantei. Daca doriti sa angajati un avocat care sa va reprezinte trebuie sa luati dvs legatura cu el si sa il intrebati ce onorariu va stabileste pentru acest dosar, aici pe forum nu o sa primiti astfel de informatii.

Asa cum v-am spus, se poate judeca si in lipsa dvs daca ati fost legal citata. In cazul in care nu va prezentati si nu va exercitati apararea, riscul este ca instanta sa respinga cererea si sa restituie dosarul la parchet, urmand sa fiti trimisa in judecata prin rechizitoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna... sora mea acum ceva timp a furst din carrefour... produsele ... Ioanaaurorofa Ioanaaurorofa Buna... Sora mea acum ceva timp a furst din Carrefour... Produsele au fost recuperate... Dar sa ales cu dosar penal.. A fost citata in martie.. As dori si eu ... (vezi toată discuția)
Confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 ncpp) Sebastian1990 Sebastian1990 Va rog sa ma ajutati cu o informatie: anul trecut mi s-a intocmit un dosar penal. Zilele acestea am cautat dupa nr dosarului si am gasit urmatoarele ... (vezi toată discuția)
confirmare renuntare urmarire penala Kingaaa Kingaaa Fiind citat în calitate de petent în dosarul cu obiectul confirmare renunţare urmărire penală ( art 318 alin 12 NCPP) e obligatoriu să mă prezint? Care ... (vezi toată discuția)