avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna... Sora mea acum ceva timp a furst din ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna... Sora mea acum ceva timp a furst din Carrefour... Produsele ...

Buna... Sora mea acum ceva timp a furst din Carrefour... Produsele au fost recuperate... Dar sa ales cu dosar penal.. A fost citata in martie.. As dori si eu sa stiu ce inseamna mai exact acest termen la obiectiv,, confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 NCPP)
Stadiu procesual: Fond,,
Care sunt consecințele? Este la prima abatere
Mulțumesc frumos. As dori un rasp rapid
Cel mai recent răspuns: Ioanaaurorofa , utilizator 14:02, 20 Februarie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Adica se poate prezenta atunci si fara avocat? Nu risca inchisoare sau cva gen? Mulțumesc... Da a fost o joaca intre ea si anturajul ei de atunci. A cost prima oara si ultima... Urmari ff grave nu sunt gen inchisoare ssu ceva de genul? Mulțumesc anticipat

IONEL ILIE a scris:

Procurorul a dispus renuntarea la urmarirea penala, solutie care trebuie confirmata de judecatorul de camera preliminara. Ca sa intelegeti, procurorul a apreciat ca nu este oportun a continua urmarirea penala raportat la existenta unei disproportii vadite intre cheltuielile pe care le-ar implica desfasurarea procesului penal si gravitatea urmarilor faptei.
In urma acestei solutii nu va fi supusa niciunei interdictii, incapacitati etc. Dar tb sa evite savarsirea unor asemenea fapte.

Mulțumesc din suflet. Stateam cu ff mari griji... Se va prezenta.. Ma bucur sa stiu ca nu risca închisoare.. Este ok o amenda..o voi plati eu.. Dar grija mea era sa nu ajunga la închisoare.. Noroc ca au si sunat ca ei au spus ca au trimis citația.. Nici nu vreau sa ma gandesc daca nu aflam si nu se prezenta... Nu a ajuns citatia.. In caz de nu se prezenta in sala de judecata era mai grav nu?

IONEL ILIE a scris:

Da. Se poate si fara avocat. Nu este o judecata a fondului, o trimitere in judecata ca sa vb de aplicarea unei pedepse. "Nu risca inchisoarea". Sa se prezinte si sa fie de acord cu cererea procurorului de confirmare a renuntarii la urmarirea penala.

Alte discuții în legătură

Buna.. as avea si eu nevoie de un avocat in bucurești... as ... Ioanaaurorofa Ioanaaurorofa Buna.. As avea si eu nevoie de un avocat in București... As dori gen sa ma reprezinte la judecata in data de 4 martie la ora 8 jum dimineața.. In contextul ... (vezi toată discuția)
Intrebare citatie intimat/intimati BordeianuGeorge BordeianuGeorge Buna ziua, am si eu o nelamurire si o oarecare teama, deoarece acum 3 zile am primit o scrisoare de la Parchet, cu urmatoarele date: \"s-a dispus fata de dvs, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua acum un an de zile eu si inca 2 prieteni am fost prinsi ... gnvs gnvs Buna ziua Acum un an de zile eu si inca 2 prieteni am fost prinsi consumand canabis ( doresc sa precizez faptul ca mai aveam in posesia noastra un plic de 1 ... (vezi toată discuția)