avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna... Sora mea acum ceva timp a furst din ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna... Sora mea acum ceva timp a furst din Carrefour... Produsele ...

Buna... Sora mea acum ceva timp a furst din Carrefour... Produsele au fost recuperate... Dar sa ales cu dosar penal.. A fost citata in martie.. As dori si eu sa stiu ce inseamna mai exact acest termen la obiectiv,, confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 NCPP)
Stadiu procesual: Fond,,
Care sunt consecințele? Este la prima abatere
Mulțumesc frumos. As dori un rasp rapid
Cel mai recent răspuns: Ioanaaurorofa , utilizator 14:02, 20 Februarie 2021
Mulțumesc... Se va prezenta.. Mulțumesc din suflet... O zi frumoasa

IONEL ILIE a scris:

Nu va primi nicio amenda. Eventual ar putea fi obligata la plata unor cheltuieli judiciare avansate de stat. Conteaza pentru judecator sa vada ca s-a prezentat si ca se caieste pentru fapta comisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna.. as avea si eu nevoie de un avocat in bucurești... as ... Ioanaaurorofa Ioanaaurorofa Buna.. As avea si eu nevoie de un avocat in București... As dori gen sa ma reprezinte la judecata in data de 4 martie la ora 8 jum dimineața.. In contextul ... (vezi toată discuția)
Intrebare citatie intimat/intimati BordeianuGeorge BordeianuGeorge Buna ziua, am si eu o nelamurire si o oarecare teama, deoarece acum 3 zile am primit o scrisoare de la Parchet, cu urmatoarele date: \"s-a dispus fata de dvs, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua acum un an de zile eu si inca 2 prieteni am fost prinsi ... gnvs gnvs Buna ziua Acum un an de zile eu si inca 2 prieteni am fost prinsi consumand canabis ( doresc sa precizez faptul ca mai aveam in posesia noastra un plic de 1 ... (vezi toată discuția)