avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, doresc sa știu dacă sunt angajata pe ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, doresc sa știu dacă sunt angajata pe perioada nedeterminata, ...

Bună ziua, doresc sa știu dacă sunt angajata pe perioada nedeterminata, pot fi data afara în condițiile în care am anunțat angajatorul ca sunt însărcinată.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:00, 22 Februarie 2021
In speta, puteti fi concediata numai pentru motive care intervin ca urmare a reorganizarii judiciare, a falimentului sau a dizolvarii angajatorului, in conditiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate concedia salariata insarcinata? lcojocaru lcojocaru Buna ziua, Sunt angajata pe perioada nedeterminata, insa cu perioada de proba 90 de zile, am anuntat angajatorul in scris asupra starii mele si doresc sa stiu ... (vezi toată discuția)
Însărcinată in perioada de proba Elenna.Ariana Elenna.Ariana Buna ziua, Sunt însărcinată in 13 saptamani si intentionez sa imi anunt angajatorul ca sunt însărcinată saptamana viitoare. Am peste 3 ani vechime ... (vezi toată discuția)
Se poate desface cim? Chriss_6007 Chriss_6007 Buna ziua, sunt angajata la o banca din decembrie 2016, la mijlocul lunii ianuarie am aflat că sunt însărcinată,acum sunt in perioada de proba,iar sefa ... (vezi toată discuția)