avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua. Mi am pierdut portofelul unde aveam toate ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua. Mi am pierdut portofelul unde aveam toate actele permis, ...

Buna ziua. Mi am pierdut portofelul unde aveam toate actele permis, buletin si carduri. Am fost sa fac un nou buletin si dureaza 30-45 de zile sa se emita pentru ca in Romania este "criza" de plastic pe care se tipareste. Am platit si taxa de permis 89 de lei si m-am programat online ca sa mi se elibereze si un nou permis si cand am ajuns acolo au spus ca fara buletin nu se poate, aveam pasaportul la mine. Am cerut o dovada au spus ca nu se poate si mi-au recomandat sa merg pe jos pana am buletinul ca sa pot sa vin din nou si sa solicit si un nou permis.. Chiar nu exista nici o solutie? In halul asta functioneaza sistemul nostru?

Alte discuții în legătură

Abonament stb (ratb) furat reli.dragan@yahoo.com reli.dragan@yahoo.com Buna seara, Un raspuns va rog la intrebarea ( este drept cam tardiva.....):daca mi-a fost furat portofelul in care aveam acte si abonamentul nominal de RATB ... (vezi toată discuția)
Pierdere permis auto pensionarulsarac pensionarulsarac as dori o lamurire intr-o problema cam complicata,am avut permis de conducere emis de un stat membru ue care expira la data de 1 august 2015,dar din nefericire ... (vezi toată discuția)
Ridicare salariu in situatia in care salariata si-a pierdut toate actele Popescu Lorena Popescu Lorena Buna ziua, care ar fi modalitatea legala de intrare in posesia salariului ptr o salariata care si-a pierdut absolut toate actele ( buletin, carduri, permis, ... (vezi toată discuția)