avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ridicare salariu in situatia in care salariata si-a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ridicare salariu in situatia in care salariata si-a pierdut toate actele

Buna ziua,
care ar fi modalitatea legala de intrare in posesia salariului ptr o salariata care si-a pierdut absolut toate actele ( buletin, carduri, permis, pasaport) . Prin casierie trebuie sa se identifice, la notar sa solicite virarea in alt cont la fel trebuie sa se identifice....
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:16, 22 Iunie 2017
Ar putea sa obtina un nou B.I. sau o noua C.I.
da, i-am comunicat acest lucru dar dureaza iar salariile se vireaza maine...
I se va intarzia plata salariului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de sedere si pasaport Yellowbuck Yellowbuck Salut tuturor, sunt un cetatean roman care traieste in Italia si recent am pierdut permisul de sedere si pasaportul. Din pacate munca care o fac este posibila ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. mi am pierdut portofelul unde aveam toate actele permis, ... Cineva94 Cineva94 Buna ziua. Mi am pierdut portofelul unde aveam toate actele permis, buletin si carduri. Am fost sa fac un nou buletin si dureaza 30-45 de zile sa se emita ... (vezi toată discuția)
Angajare în câmpul muncii Cezar B. Cezar B. Bună ziua , se poate angaja un tânăr basarabean în câmpul muncii ca orice alt român ? ( A obținut cetățenie română cu domiciliul în Rep.Moldova, ... (vezi toată discuția)