avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... pfa atelier de reparatii auto
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

pfa atelier de reparatii auto

ca pfa in domeniul reparatii auto este necesar sa fiu autorizat si de registru auto roman?
Cel mai recent răspuns: A. Ionut , Consilier juridic 08:31, 4 Ianuarie 2010
este necesar din cate stiu numai pentru anumite tipuri de operatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa fiu autorizat rar ca sa pot repara autovehicule? filca nedelcu filca nedelcu am deschis un pfa in domeniul reparatii autovehicule,adica amprimit de la registrul comertului certificat de inregistrare,de la finante la fel am primit ... (vezi toată discuția)
Pfa prestator de servicii intracomunitare Elore Elore Buna ziua, Am marea rugaminte sa ma lamureasca si pe mine cineva in urmatoarea problema. Am un PFA inregistrat in Registru Operatorilor intracomunitari, ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea atribuţiilor privind efectuarea reparaţiilor auto Florescu Madalina Florescu Madalina Buna ziua art. 340 Cod penal prevede sanctiuni pentru nerespectarea atributiilor privind reparatiile auto, ale persoanelor care au atributii in acest ... (vezi toată discuția)