avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua, In baza carui articol judecatoria poate ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua, In baza carui articol judecatoria poate solicita de ...

Buna ziua,
In baza carui articol judecatoria poate solicita de la primărie, serviciul urbanism documente(receptie casa)?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:51, 24 Februarie 2021
Dacă aveți un proces pe rol solicitați instanței să facă demersul respectiv printr o adresa .Nu aveti nevoie de articole,faceți dvs o cerere către primărie și dacă nu va răspund sau refuză dovediți.instantei că ati facut personals.. demersuri si solicitați instanței sa le faca datorita faptului ca dvs nu v au răspuns.Daca nu aveti un proces pe rol si va referiți la alta situatie atunci se poate face alta discutie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 15/2003 - taraganare din partea primariei cip77 cip77 Buna ziua Astept un sfat in urmatoarea problema: Am depus inca din august 2006 cerere la primarie, conform Legii 15/2003 la care am primit intr-un final ... (vezi toată discuția)
Cartea tehnica a unui imobil lustelu lustelu Sintem proprietarii unor apartamente intr-un bloc nou,constituiti intr-o Asociatie de Proprietari legal infiintata. Dezvoltatorul refuza predarea Cartii ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac pentru a obtine un document pe care nu-l detin decat in copie? alex68 alex68 Va adresez rugamintea sa-mi spuneti ce demersuri trebuie sa fac pentru a obtine in original (sau copie legalizata - nu stiu care este denumirea in acest caz) ... (vezi toată discuția)