avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... De curand am cumparat un loc de parcare la subsolul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

De curand am cumparat un loc de parcare la subsolul blocului ...

De curand am cumparat un loc de parcare la subsolul blocului in care locuiesc. Pentru ca nu reiese clar din listele de plata, as vrea sa stiu care sunt cheltuielile pe care trebuie sa le platesc lunar administratorului de bloc pentru acest loc de parcare. Am carte funciara separata pentru el. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: niculae09 , utilizator 14:13, 23 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pot exista cheltuieli cu intretinerea curatenia,eventual reparatii
acest răspuns util
O sa aflati daca il intrebati pe administrator.
acest răspuns util
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie
Admnistratorul nu vine la bloc, nu stiu de unde sa-l iau, avem o casiera care incaseaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu imputernicit si presedinte de asociatie carlaelena carlaelena Buna ziua,am si eu o mare problema:avind in vedere faptul ca imputernicitul si presedintele nu se ocupa de nimic in asociatie,am decis sa imi fac bransament ... (vezi toată discuția)
Neintelegeri in asociatia de proprietari lenuta56 lenuta56 Locuiesc intr-un bloc compus din trei scari, scarile sint contorizate separat la toate utilitatile si sunt delimitate, avand subsoluri separate. O scara si-a ... (vezi toată discuția)
Repartizare cheltuieli andreeab1 andreeab1 Buna ziua, Acceptand premisa ca e normal ca in cadrul unui bloc de apartamente, cheltuielile comune (incalzire scara blocului, iluminat scara blocului, ... (vezi toată discuția)