avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna, sunt angajata de 4 luni,am primit prima de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna, sunt angajata de 4 luni,am primit prima de activare in ...

Buna,
sunt angajata de 4 luni,am primit prima de activare in luna a 4. Cand pot sa dau demisia ? .Vreau sa schimb locul de munca. Trebuie sa returnezi bani primiti? Angajatorul trebuie sa returneze de a primit dupa mine?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:25, 23 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Angajații au obligația de a restitui integral sumele primite potrivit dispozițiilor art. 73^2 din Legea 76/2002, în situația în care raporturile de muncă sau de serviciu încetează, într-o perioadă mai mică de 3 luni de la data încadrării în muncă, în temeiul următoarelor prevederi:
a) art. 55 lit. b), art. 56 alin. (1) lit. f) și h), art. 61 lit. a) și b) și art. 81 din Legea nr. 53/2003 - Codul muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare;
...

Art.81 C.mun. - demisie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajofm teleorman Andrei1443 Andrei1443 Salutare, am 19 ani, locuiesc in zimnicea si fac naveta in alexandria. M-am angajat in somaj, deschizand un dosar la ajofm cu bani de transport. Acum as vrea ... (vezi toată discuția)
Primă de instalare returnare Nedetheo Nedetheo Am beneficiat de prima de instalare de 12500 de lei după ce mi-am găsit un loc de muncă. După 8 luni am încheiat contractul de comun acord cu firma însă ... (vezi toată discuția)
Demisie angajat diana45 diana45 Buna ziua, Am primit o prema de 500 de lei de la somaj ca m-am anagajat acum 3 luni. Daca imi dau demisia sau sunt concediata in afara de cei 500 de lei ... (vezi toată discuția)