Buna,
sunt angajata de 4 luni,am primit prima de activare in luna a 4. Cand pot sa dau demisia ? .Vreau sa schimb locul de munca. Trebuie sa returnezi bani primiti? Angajatorul trebuie sa returneze de a primit dupa mine?
Angajații au obligația de a restitui integral sumele primite potrivit dispozițiilor art. 73^2 din Legea 76/2002, în situația în care raporturile de muncă sau de serviciu încetează, într-o perioadă mai mică de 3 luni de la data încadrării în muncă, în temeiul următoarelor prevederi:
a) art. 55 lit. b), art. 56 alin. (1) lit. f) și h), art. 61 lit. a) și b) și art. 81 din Legea nr. 53/2003 - Codul muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare;
...
Ajofm teleorman
Andrei1443
Salutare, am 19 ani, locuiesc in zimnicea si fac naveta in alexandria. M-am angajat in somaj, deschizand un dosar la ajofm cu bani de transport. Acum as vrea ... (vezi toată discuția)
Demisie angajat
diana45
Buna ziua,
Am primit o prema de 500 de lei de la somaj ca m-am anagajat acum 3 luni. Daca imi dau demisia sau sunt concediata in afara de cei 500 de lei ... (vezi toată discuția)