avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ! Dacă angajarea se face la jumătatea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ! Dacă angajarea se face la jumătatea lunii, mai ...

Buna ziua !
Dacă angajarea se face la jumătatea lunii, mai exact pe data de 15 februarie, de exemplu, iar plata salariului se face in doua transe, in 24(avans) si in 9(salariu), va fi persoana respectiva plătită pe data de 24 Februarie ? As dori o explicație mai pe “băbește”, va rog.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: nicunicolae10 , utilizator 14:37, 23 Februarie 2021
avansul se plateste pt zilele lucrate in prima jumatate a lunii deci teotetic primul salariu ar trebui sa il primiti in data de 9 martie, dar se poate plati avans si in acest caz, depinde de regulamentul intern al firmei.
Pe data de 24.02.2021, va primi avans ... iar pe data de 9 lichidarea.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Babeste-incepand cu prima zi a lui februarie si pana la data de 15 februarie se plateste pe data de 24 februarie .Incepand cu data de 16 februarie pana la sfarsitul lunii, se incaseaza pe 9 martie.In teorie pe 24 februarie aveti de incasat salariul pentru ziua de 15 februarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata salariu diana45 diana45 Buna seara, la firma la care lucrez se face plata salariului in 2 transe. La sfarsitul lunii se da avansul si pe 15 se da lichidarea. Pe luna martie voi avea ... (vezi toată discuția)
Plata salarii marian laur marian laur Am lucrat in nov a.c. 4zile la sfarsitul lunii(27-30) este normal sa luam banii in doua transe(avans si lichidare) adica 2 zile avans 2 zile lichidare.Banii ii ... (vezi toată discuția)
Lichidare salariu relu65 relu65 Buna ziua.As dorii sa stiu daca este normal si legal ca lichidarea pe luna Februarie sa o primesc in aprilie.Mai concret , avansul pe Februarie l-am primit pe ... (vezi toată discuția)